dijous, 1 de març del 2012

LLENGUATGE ORAL I ESCRIT

TREBALLAN EL LLENGUATGE ORAL I ESCRIT
ACTIVITAT 1:
Les millors amiguesEn aquesta  activitat podran visualitzar diferents contes interactius de diversos temes cadascun. Tot es realitzarà a traves de l'ordinador ,ja que creiem que els nens els motiva el fet de treballar amb aquestes eines com són les TIC.

DESCRIPCIÓ
En cada conte podran realitzar un treball a nivell oral i/o escrit ,primer poden provar un i després l'altre .El nen abans de passar a la pantalla següent podrà respondre preguntes de comprensió sobre la part del conte que ha sentit o llegit. Hi ha diferents llengües a escollir .

RECURSOS
http://childtopia.com/index.php?module=home&func=coce&myitem=amigas&idioma=cat&idphpx=cuentos-infantiles

ACTIVITAT 2:
Amb aquesta activitat treballarem un conte mitjançant el llenguatge audiovisual. El conte és explicat d'una manera inovadora i diferent.

DESCRIPCIÓ
Expicarem el conte de la caputxeta usant la tècnica de: "Una mà de contes" on una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veu la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i de les agrupacions de cinc en cinc, com els dits de la mà.

RECURSOS
http://www.super3.cat/unamadecontes/conte/La-Caputxeta-vermella/catala/259



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada